Vodoinstalater Beograd pruža sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda. Vodoinstalater je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije i odgušenje kanalizacije za sva fizička i pravna lica. Za sve usluge Vodoinstalater Beograd daje račun za kvalitet pruženih usluga.

Vodoinstalater Beograd – Otpušavanje cevi

Vodoinstalater BeogradVodoinstalater mora biti pouzdana i profesionalna osoba s obzirom da je ipak reč o nekome ko ulazi u Vaš životni i poslovni prostor. Zbog toga je važno da je to neko od poverenja, sa kvalifikacijama i iskustvom u radu. Neminovno je da će Vam u nekom trenutku sigurno biti potrebne vodoinstalaterske usluge, a kada se to dogodi, imajte na umu naše kontakt telefone, jer nakon poziva na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, što je veoma važno kada su u pitanju hitne intervencije. Vodoinstalater Beograd je zadužen za apsolutno sve vodoinstalaterske usluge koje Vam mogu zatrebati.

Vodoinstalater Beograd – Odgušenje kanalizacije

Jedna u nizu vodoinstalaterskih intervencija koje obavljamo na celoj teritoriji Beograda svakog dana. Mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije WOMA vozilom, odgušenje kanalizacije sajlom ili odgušenje kanalizacije pod pritiskom, su delotvorne metode koje uvek primenjujemo u zavisnosti od stepena zagušenja.

Vodoinstalater Beograd – Snimanje cevi kamerom

Ako želite da proverite kvalitet cevovoda u poslovnom, privatnom ili nekom drugom prostoru, snimanje cevi kamerom je najbolje rešenje. Na ovaj način se vrši detektovanje i najsitnije pukotine na cevima, pa tako možete sprečiti nastanak poplave usled kasnijeg pucanja cevi. Koristimo najsavremeniju opremu i kamere visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi.

Vodoinstalater Beograd – Servis bojlera

Bojler je veoma važan deo svakog domaćinstva, ali i jednog funkcionalnog kupatila. Ukoliko dođe do nekog kvara, tu smo ako je potrebno da se obavi kompletan servis bojlera, zamena grejača na bojleru, čišćenje bojlera od kamenca, zamena termostata na bojleru, ali isto tako i skidanje bojlera sa zida, kao i montaža bojlera. Kvalifikovani vodoinstalateri će se pobrinuti da što pre dobijete ispravan bojler i potpuno bezbedan za korišćenje.

Sve vodoinstalaterske intervencije obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Možete nas angažovati u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.