Odgušenje ulične kanalizacije radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje ulične kanalizacije, odgušenje spoljne kanalizacije, čišćenje kanalizacionih cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje ulične kanalizacije dobijate račun za kvalitet pruženih usluga.

Odgušenje ulične kanalizacije – Otpušavanje cevi

Odgušenje ulične kanalizacijeO kakvoj god vrsti odgušenja da je reč, važno je da za to angažujete pouzdane i profesionalne vodoinstalatere sa stručnim znanjem i iskustvom u radu. Ukoliko se bilo koja vodoinstalaterska intervencija obavi amaterski, to kasnije može mnogo više da Vas košta. Mi Vam zbog toga nudimo brzu i efikasnu uslugu po svetskim standardima, bilo da je u pitanju mala ili krupna intervencija. Vršimo detaljno i temeljno otpušavanje ulične kanalizacije i omogućavamo protok vode za jako kratko vreme. Takođe obavljamo i otpušavanje kuhinjske vertikale, otpušavanje sudopere, otpušavanje wc šolje i sve ono što će Vam olakšati funkcionalnost prostora.

Otpušavanje ulične kanalizacije vršimo na celoj teritoriji Beograda za pravna i fizička lica. Kanalizaciona mreža je podložna raznim vrstima zagušenja zbog spoljašnjih uticaja kiša, vetra i prljavštine koja tu na kraju završava. U nekom trenutku mora doći do stvaranja začepljenja u kanalizacionoj cevi, ali kada se to desi, mi koristimo savremenu opremu i najbolje metode za otpušavanje ulične kanalizacije. Otpadne vode koje mogu da izazovu izlivanje ukoliko se kanalizacija ne odguši na vreme, stvoriće mnogo veći trošak i komplikacije. Zato je brza reakcija vodoinstalatera nekada i presudna. Odgušenje ulične kanalizacije – hitne intervencije, obavljamo u bilo koje doba dana i noći. Niko ne želi poplavu u svom objektu, bez obzira da li je u pitanju poslovni ili privatni prostor, zato nas pozovite na vreme da Vam obezbedimo profesionalno otpušavanje ulične kanalizacije.

Sprečavamo širenje neprijatnih mirisa brzom intervencijom. Nakon poziva na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Obavljamo odgušenje kanalizacije pod pritiskom, odgušenje kanalizacije sajlom ili mašinsko odgušenje kanalizacije, odnosno, odgušenje kanalizacije WOMA vozilom. Nakon svake intervencije vršimo proveru kanalizacione mreže, kako bismo se uverili da sve funkcioniše u najboljem redu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.