Otpušavanje wc šolje radimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje fekalne vertikale kao i kompletno odgušenje kanalizacije radimo na celoj teritoriji Beograda i svim prigradskim naseljima. Za otpušavanje wc šolje i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, u bilo koje doba dana ili noći.

Otpušavanje wc šolje – Otpušavanje cevi

Otpušavanje wc šoljeZapušena wc šolje može predstavljati pravu nelagodnost i problem u svačijem domaćinstvu, ali i poslovnim prostorima. S obzirom da sa nemogućnošću korišćenja wc šolje se utiče na funkcionalnost toaleta, ovo je problem koji se kategoriše u hitne intervencije. Klijentima je veoma važno da što pre mogu da nastave sa normalnim korišćenjem svog kupatila, pa samim tim žele brzu intervenciju. Vodoinstalater Beograd svakodnevno obavi na stotine ovakvih intervecnija, s obzirom da je zagušenje kanalizacije, odnosno zagušenje wc šolje jedna od češćih pojava u ovom poslu. Otpušavanje wc šolje obavljamo u svim gradskim opštinama, za pravna i fizička lica. Pozovite nas i mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, bez obzira u kom delu grada se nalazite jer su sve naše vodoinstalaterske usluge dostupne na celoj teritoriji Beograda.

Za odgušenje wc šolje koristimo najsavremeniju opremu. WOMA vozila za otpušavanje su se pokazala kao najbolja metoda za kompleksnija zagušenja, što je često reč kada je u pitanju zapušena wc šolja. Klijenti uglavnom pozovu vodoinstalatera tek onda kada je zagušenje ozbiljno i više se ne može pustiti voda zbog rizika od izlivanja, a to je već znak da se stvorilo tvrdokorno začepljenje. Mašinsko odgušenje wc šolje ili otpušavanje sajlom su takođe neke od metoda koje koristimo. Postoji i odgušenje wc šolje pod pritiskom vode, gde se uz pomoć jakog mlaza razbija formirani čep. Dovoljno je da nas pozovete, a mi ćemo se pobrinuti za brzo i efikasno odgušenje wc šolje.

Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Možete nas angažovati u svim terminima. Odgušenje wc šolje vršimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, pristupačnim svačijem budžetu. Pružamo Vam uslugu po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta. Sve vodoinstalaterske intervencije obavljamo koristeći najsavremeniju opremu na tržištu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.