Otpušavanje horizontale radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Otpušavanje horizontale, otpušavanje kuhinjske vertikale, otpušavanje fekalne vertikale i kompletno odgušenje kanalizacije radimo za sva fizička i pravna lica. Za otpušavanje horizontale i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje horizontale – Otpušavanje cevi

Otpušavanje horizontaleGotovo ne prođe dan a da ne obavimo makar jedno odgušenje horizontale. Vrlo često bude reč o zagušenju manjeg intenziteta, međutim, nekada bude mnogo kompleksnija situacija koja zahteva najbolju opremu za otpušavanje. Srećom, tokom višegodišnjeg rada, obavili smo veliki broj svih tipova odgušenja kanalizacije, otpušavanje cevi i otpušavanje slivnika, pa tako možete sa sigurnošću da nam prepustite rešavanje Vašeg problema koji se između ostalog može odnositi na odgušenje horizontale. Garantujemo Vam brzu i profesionalnu uslugu koju obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa neophodnim kvalifikacijama. Kada utvrdimo da li je u pitanju manji ili veći intenzitet zagušenja, prelazimo na njegovo uklanjanje, koristeći isključivo najsavremeniju opremu.

Odgušenje horizontale vršimo na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, te nas možete angažovati za Vaš privatan i poslovni prostor, kao i ostale objekte gde je neophodno izvršiti odgušenje horizontale. Funkcionalnost jednog prostora može dosta da zavisi od protoka vode. Ukoliko je došlo do zagušenja, jedna od pratećih reakcija su i neprijatni mirisi kojih što pre želite da se otarasite, a to je jedino moguće ako se uradi otpušavanje. Nemogućnost korišćenja sudopere ili sanitarija u kupatilu je problem koji spada u hitne intervencije, zato je važno da se čep koji je izazvao zagušenje ukloni brzo i efikasno. Otpušavanje horizontale WOMA vozilom ili otpušavanje horizontale pod pritiskom, vodoinstalater će odrediti najbolju metodu na licu mesta, nakon što obavi proveru ozbiljnosti zagušenja. Garantujemo Vam uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, po svetskim standardima.

Odgušenje horizontale obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Bez obzira da li je reč o rutinskoj ili kompleksnijoj intervenciji, vodoinstalateri sa znanjem i iskustvom su Vam na usluzi u svako doba dana i noći. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Obratite nam se kad god imate neki problem a mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.