Čišćenje kanalizacionih cevi radimo za cevi svih profila i dužina. Čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi, mašinsko otpušavanje cevi, otpušavanje cevi sajlom kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje kanalizacionih cevi kao i kompletno odgušenje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda.

Čišćenje kanalizacionih cevi – Otpušavanje cevi

Čišćenje kanalizacionih ceviVršimo detaljno pranje kanalizacionih cevi u Beogradu, svakog dana u svim terminima. Pozovite nas za kompletno otpušavanje kanalizacije i mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu, gde god da se nalazite. Kanalizacione cevi su podložne zagušenjima i stvaranju mnogih čepova usled taloženja raznoraznog smeća, lišća i svega onoga što se može naći u otpadnim vodama koje protiču kroz kanalizaciju. Zbog toga se povremeno može javiti zagušenje manjeg ili većeg intenziteta. Mi Vam nudimo odgušenje kanalizacije, kao i čišćenje cevi u svakom trenutku. Pozovite nas i pobrinućemo se da svaki Vaš problem sa cevima i kanalizacijom rešimo brzo i efikasno.

Čišćenje kanalizacije obavljaju profesionalni i pouzdani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu. Koristimo najsavremeniju opremu za čišćenje kanalizacije kako bismo Vam omogućili uslugu najvišeg nivoa kvaliteta. Najbolje rezultate daje čišćenje kanalizacije pod pritiskom, jer se na taj način razbija svako začepljenje i uklanjaju sve prljavštine koje se talože na zidovima cevi. Jak pritisak vode koji se izaziva uz pomoć specijalnih mašina za čišćenje kanalizacionih cevi, probija svaku blokadu i omogućava normalan protok vode. Dežurni vodoinstalater je na raspolaganju u bilo koje doba dana, što je od posebnog značaja kada su u pitanju hitne intervencije. Takođe vršimo i mašinsko čišćenje kanalizacije ili ako je potrebno odgušenje kanalizacionih cevi WOMA vozilom. Pozovite nas odmah nakon što primetite da se zagušenje javilo i na taj način uštedite i vreme i novac.

Čišćenje kanalizacije vršimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Nakon što nas pozovete, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Već odmah nakon jedne intervencije videće se odlični rezultati u funkcionalnosti kanalizacije. Otklanjamo neprijatne mirise i sve nelagodnosti koje zaprljana i zagušena kanalizacija nosi sa sobom. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.