Otpušavanje slivnika radimo sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica. Za otpušavanje slivnika, otpušavanje odvoda, otpušavanje cevi i kompletno odgušenje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U bilo koje doba dana ili noći pozovite nas za otpušavanje slivnika i sve hitne intervencije na celoj teritoriji Beograda.

Otpušavanje slivnika – Otpušavanje cevi

Otpušavanje slivnikaAko imate problem sa zapušenim slivnikom, a ne znate kome da se obratite, mi Vam garantujemo brzu i profesionalnu uslugu u svakom trenutku. Možete nas angažovati gde god da se nalazite jer odgušenje slivnika vršimo na celoj teritoriji Beograda. S obzirom na to da ovu intervenciju obavljamo gotovo svakodnevno, tokom višegodišnjeg rada smo se susretali sa svim mogućim oblicima zapušenog slivnika. Najšečći uzrok zapušenja je prljavština koja nekako dospe do slivnika, kao i ostaci hrane, končići sa garderobe, dlake i sve ono što je sitno, ali dovoljno da u nekom trenutku dovede do začepljenja. Kada se to dogodi, ako reagujete na vreme pozivanjem vodoinstalatera, problem će brzo i biti uklonjen. Zbog toga se ne preporučuje odlaganje poziva jer se na taj način samo pogoršava zagušenost i može dovesti do izlivanja u nekom trenutku usled nemogućnosti vode da protiče.

Odgušenje slivnika obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa tako vršimo otpušavanje slivnika u Vašim privatnim i poslovnim prostorima, kao i objektima druge namene. Sve vodoinstalaterske intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa iskustvom i neophodnim znanjem. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu po svetskim standardima. Otpušavanje slivnika je moguće uz pomoć WOMA vozila, otpušavanje pod pritiskom i otpušavanje sajlom. U zavisnosti od stepena zagušenja, vodoinstalater odlučuje koju metodu će primeniti u datom trenutku.

Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Kada želite brzo i efikasno otpušavanje slivnika, pozovite nas i nećemo izneveriti ukazano poverenje. Izvođenje vodoinstalaterskih radova, hitne intervencije, zamene delova na vodovodnim instalacijama, zamena vodovodne cevi, adaptacija kupatila i sve ono što spada u domene vodoinstalaterskih intervencija je ono za šta nas možete angažovati u svakom trenutku. Na raspolaganju smo Vam ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da rezervišete naše usluge u određenom terminu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.