Snimanje cevi kamerom je najbolja metoda da se utvrdi stanje kanalizacionih cevi. Snimanje cevi kamerom, otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacionih cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom visoke rezolucije tačno locira problem u samoj cevi, bilo da je u pitanju zagušenje ili naprsnuće cevi.

Snimanje cevi kamerom – Otpušavanje cevi

Snimanje cevi kameromNajjednostavnija provera Vašeg cevovoda je i te kako moguća ako se obavi profesionalno snimanje cevi. Ovu intervenciju obavljamo kada klijenti sumnjaju na neka oštećenja na cevima ili jednostavno žele da provere stanje cevi. Iako je ovo veoma pouzdana metoda da se obavi detekcija curenja vode, odnosno, da li je naprsla cev, poželjno je da za nju angažujete kvalifikovane vodoinstalatere sa iskustvom. S obzirom na to da smo u ovom poslu već dugi niz godina, obavili smo na stotine intervencija ovog tipa. Kod nas dobijate snimanje kanalizacionih cevi najvišeg nivoa kvaliteta, u svako doba. Samo nas pozovite i rezervišite ovu uslugu u terminu koji Vam odgovara.

Snimanje cevi vršimo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Gde god da se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. S obzirom da je reč o intervenciji gde je veoma važna preciznost i posvećenost samom procesu snimanja, prepustite posao profesionalcima. Vodoinstalater Beograd se često susreće sa raznim oštećenjima cevi, a ukoliko je cev naprsla uvek je mnogo bolje da se to otkrije na vreme, pre nego što dođe do izlivanje fekalnih voda. Posedujemo najsavremeniju opremu i pružamo Vam uslugu po svetskim standardima. Koristimo kamere visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi. Važno je da vodoinstalater nadgleda snimanje putem računara gde je jasno prikazan svaki detalj cevi i na taj način dijagnostikuje problem ukoliko on postoji.

Snimanje cevi kamerom vršimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, u Vašim privatnim i poslovnim prostorima. Deo naše vodoinstalaterske usluge su i hitne intervencije za koje nas možete pozvati u bilo koje doba dana i noći. Snimanje cevi obavljamo bez ikakvog oštećenja zida ili same cevi. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Pokrivamo sve gradske opštine i nudimo Vam najbolju uslugu u gradu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.