Otpušavanje cevi radimo za cevi svih profila i dužina. Otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje sudopere, detekcija curenja vode kao i kompletno odgušenje kanalizacije radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za otpušavanje cevi i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje cevi – Čišćenje kanalizacionih cevi

Otpušavanje ceviNeometan protok vode u cevima je veoma važan jer na taj način ste sigurni da ceo kanalizacioni sistem savršeno funkcioniše. Kada dođe do zastoja, to je jasan znak da se u nekom delu cevi dogodio čep koji onemogućava normalno proticanje vode. Kako se ne bi opteretio čitav sistem, važno je da se odgušenje cevi obavi što pre. Za tu intervenciju su zaduženi najbolji vodoinstalateri iz našeg tima. Odgušenje cevi obavljamo na celoj teritoriji Beograda i za to nas možete angažovati u svakom trenutku. Nudimo Vam pouzdanu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu u svim gradskim opštinama, dovoljan je samo jedan Vaš poziv.

Vršimo sve vrste otpušavanja kanalizacije. Ako imate problem sa zapušenom wc šoljom, muči Vas zapušena sudopera, zapušena kada ili tuš kabina, samo nas pozovite i obavićemo otpušavanje za jako kratko vreme. WOMA vozila koristimo kada su u pitanju ozbiljnija zagušenja, odnosno zagušenja visokog intenziteta. Neke od mera koje primenjujemo prilikom ove vodoinstalaterske intervencije su i odgušenje cevi sajlom, otpušavanje cevi pod pritiskom vode i mašinsko odgušenje cevi. Vodoinstalater će odabrati onu metodu koja će biti najbolja za nastalo zagušenje jer u slučaju da je reč o površinskom začepljenju u cevi, ono se uklanja na jednostavniji način pa nema potrebe za korišćenjem mašina. Ono što je klijentima veoma važno, a i mi uvek želimo da naglasimo, nakon naše intervencije iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Otpušavanje cevi vršimo brzo i efikasno.

Koristimo najsavremeniju opremu za sve vodoinstalaterske intervencije. Na ovaj način Vam obezbeđujemo uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, po svetskim standardima. Otpušavanje cevi vršimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Hitne intervencije obavljamo u bilo koje doba dana i noći. Pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.