Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Hitna intervencija podrazumeva brz dolazak na adresu i brzo otpušavanje cevi. Za sve hitne intervencije, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere kao i otpušavanje wc šolje dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Hitne intervencije – Otpušavanje cevi

Hitne intervencijeVodoinstalater Beograd za brze intervencije je neko ko Vam je dostupan u bilo koje doba dana i noći jer nikada ne možete sa sigurnošću predvideti kada će doći do problema koji zahteva brzu reakciju stručnog lica. U trenucima kada pukne cev ili curi voda koja preti da preraste u poplavu, hitan dolazak na adresu je obavezan. Nekada od brzine intervenisanja zavisi da li će se problem razviti u mnogo veće oštećenje ili će biti zaustavljen na vreme. Iskusni vodoinstalateri znaju da reaguju u sekundi na pravi način i oslobode Vas dodatnih, nepredviđenih troškova. Zato je važno kome da se obratite kada zagusti.

Hitne intervencije obavljamo na celoj teritoriji Beograda za pravna i fizička lica. U hitne intervencije se svrstava odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere, odgušenje slivnika, odgušenje odvoda kao i sve ono što ne može predugo da sačeka jer u protivnom postoji rizik od havarije. Dežurni vodoinstalater koji je zadužen za hitne intervencije je spreman da odmah po pozivu izađe na teren sa neophodnom vodoinstalaterskom opremom. Nemojte čekati da već dođe do problema kako bi se hitno reagovalo već nas pozovite čim uočite prve znakove neke promene u Vašem vodovodnom sistemu. Pozovite nas, a mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Kada je potrebno da se otpušavanje kanalizacije obavi hitno, jer vrlo dobro znamo da je to jedan od najčešćih problema kojeg klijenti žele da se reše što pre, dolazimo sa najsavremenijom opremom. Posedujemo WOMA vozila, kao i električne sajle za odgušenje kanalizacije, a u slučajevima manjeg začepljenja, radimo odgušenje kanalizacije pod pritiskom vode. Sve što je važno rešiti brzo i efikasno, mi obavljamo uz obavezno dat račun na kvalitet pružene usluge. Hitne intervencije obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.