Otpušavanje kuhinjske vertikale radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Otpušavanje kuhinjske vertikale, otpušavanje fekalne vertikale, snimanje cevi kamerom kao i kompletno otpušavanje kanalizacije radimo za sva fizička i pravna lica. Za otpušavanje kuhinjske vertikale i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje kuhinjske vertikale – Otpušavanje cevi

Otpušavanje kuhinjske vertikaleNe možete da utičete na to da do zagušenja kuhinjske vertikale nikada ne dođe, posebno ako stanujete u višespratnici gde protok vode može biti ometen i zbog nepažnje ostalih stanara. Međutim, ako bi svako vodio računa, rizik od zagušenja bi svakako bio manji. Važno je da znate kome da se obratite ako je zapušena kuhinjska vertikala postala problem u Vašem životnom ili poslovnom prostoru. Mi Vam nudimo profesionalnu i pouzdanu vodoinstalatersku uslugu za sve potencijalne kvarove na kanalizacionom sistemu. Ako Vam zatreba odgušenje kuhinjske vertikale, znajte da možete računati na našu uslugu u bilo koje doba dana i noći.

Odgušenje kuhinjske vertikale vršimo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Možete uticati na smanjenje rizika od nastanka zagušenja vertikale tako što nećete prosipati masnoću hrane i njene ostatke u slivnik sudopere, međutim ovoga se mnogi retko pridržavaju. Čim primetite da se voda zadržava u sudoperi ili da joj potrebno više vremena kako bi iscurela, jasno je da se negde napravio čep u vertikali. Vodoinstalateri neretko prvo obave snimanje cevi kamerom kako bi precizno mogli da odrede gde se tačno formirao čep i koliko je intenzitet zagušenja veliki. Potom se prelazi na odgušenje kuhinjske vertikale. Za ovu intervenciju koristimo specijalnu opremu. Ovaj problem spada u hitne vodoinstalaterske intervencije, zato nas odmah pozovite već na prve znakove. Ako se iz cevi čuju razni zvukovi prilikom oticanja vode, još jedan je pokazatelj potencijalnog zagušenja.

Mašinsko otpušavanje cevi obavljamo uz pomoć specijalnih mašina za ovu namenu. Takođe se može izvršiti i otpušavanje kuhinjske vertikale pod pritiskom ili uz pomoć sajle. Koja god metoda da se primeni, uspešnost intervencije je zagarantovana. Otpušavanje kuhinjske vertikale obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge i garantujemo brz dolazak na adresu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.