Detekcija curenja vode spada u naše svakodnevne usluge. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, otpušavanje cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Uz pomoć specijalnih termalnih kamera detektujemo i najmanje curenje vode iz vodovodne cevi.

Detekcija curenja vode – Otpušavanje cevi

Detekcija curenja vodeVršimo detekciju curenja vode u svim terminima, na celoj teritoriji Beograda. Nudimo Vam pouzdanu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu, za koju je dovoljno samo da nas pozovete i mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu. Ovo je od posebnog značaja kada su u pitanju hitne intervencije i gde je dolazak vodoinstalatera nekada presudan. Curenje vode može izazvati poplavu, a poplava sama po sebi izaziva još više problema, kao i nepredviđenih troškova. Ne možete uvek primetiti da voda curi, međutim, znakovi su nekada veoma jasni, a tada je važno da se na vreme obratite vodoinstalateru. Brza i efikasna detekcija curenja vode je ono što dobijate od nas.

Lociranje curenja vode u zidu se vrši kada se na zidu pojavi fleka nastala od vode ili primetite buđ, odnosno zid počinje da se ljušti na određenom mestu. Nije uvek sigurno da voda curi baš na tom mestu gde se pojavila vlažnost na zidu. Nekada je uzrok curenja vode iznad vidljivog mesta. Sve ovo se može utvrditi metodom snimanje cevi termalnom kamerom. S obzirom da koristimo specijalne kamere namenjene upravo ovakvim intervencijama, bez ikakvih poteškoća možemo da utvrdimo tačno mesto curenja vode. Nakon toga prelazimo na sledeći korak rešavanja problema, što najčešće bude zamena vodovodne cevi.

Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a ono što od nas takođe dobijate jeste detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Sve vodoinstalaterske usluge su po veoma pristupačnim cenama, a njih obavljaju profesionalni i pouzdani vodoinstalateri sa svim kvalifikacijama za rad. Garantujemo Vam detekciju curenja vode bez oštećenja zida i bez nereda. Specijalne kamere za detektovanje curenja vode će nam prikazati svaku pukotinu na cevima, ma koliko ona bila sitna. Pozovite nas i uverite se u odnos cene i kvaliteta. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.