Otpušavanje fekalne vertikale radimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Otpušavanje fekalne vertikale, otpušavanje kuhinjske vertikale, otpušavanje horizontale i kompletno odgušenje kanalizacije radimo na celoj teritoriji Beograda i prigradskim naseljima. Za otpušavanje fekalne vertikale, otpušavanje spoljne kanalizacije, otpušavanje ulične kanalizacije i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje fekalne vertikale – Otpušavanje cevi

Otpušavanje fekalne vertikaleJedna od najneprijatnijih situacija je ubedljivo zapušena fekalna vertikala, što se manifestuje podjednako neprijatnim mirisima, koji se šire i na ostale prostorije. Tada ovaj problem klijentima postaje prioritet za brzu intervenciju i zbog toga smo na raspolaganju u svako doba dana i noći. Odgušenje fekalne vertikale vršimo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Veoma je važno da se otpušavanje obavi što pre kako se odlaganjem ne bi dogodilo izlivanje vode . To je samo deo neprijatnosti koje sa sobom nosi zapušena fekalna vertikala. Takođe su prisutni i nehigijenski uslovi usled izlivanja vode u wc šolji, sve u svemu, situacija koja ubedljivo spada u hitne intervencije.

Važno je da se za odgušenje feklane vertikale pobrinu profesionalni vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom i kvalifikacijama za rad. Amatersko, odnosno neadekvatno rukovanje može izazvati još veću štetu u Vašem kupatilu, a to Vas može koštati dodatno vremena, živaca i novca. Mi Vam nudimo pouzdanu, brzu i efikasnu uslugu, na najvišem nivou kvaliteta. Sve vodoinstalaterske intervencije u Beogradu obavljamo po svetskim standardima, a to postižemo zahvaljujući odličnom stručnom kadru i najsavremenijoj opremi. Čišćenje kanalizacionih cevi se može izvršiti na više načina i to: mašinsko optušavanje cevi, otpušavanje kanalizacije pod pritikom, otpušavanje cevi sajlom ili otpušavanje kanalizacije WOMA vozilom. Sve opcije garantuju uspešnost intervencije, ali se u zavisnosti od stepena zagušenja, vodoinstalater odlučuje za najpogodniju.

Otpušavanje fekalne vertikale obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Sve vodoinstalaterske intervencije obavljamo u Vašim privatnim i poslovnim prostorima, kao i objektima druge namene, gde god su naše usluge neophodne. Rešite se neprijatnih mirisa i zagušenja za jako kratko vreme, pozivanjem našeg tima vodoinstalatera. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.